Uutiset

14.02.2023

Tälle vuodelle on tehty kaluston hankintaa ja jälki on sen mukainenkin. Vesurin toimesta pystyimme pitkän haaveen toimesta toteuttamaan tämän ja toivommekin että ensitalvesta tulisi sellainen,että pääsisimme oikeasti tekemään hyvät reitit jokapuolelle jolloin kelkkailijoiden olisi turvallista ja hyvä ajaa reiteillämme.Keuruu-Haapamäki lanausta suorittamasssa

 

 

 

 

 

 

 

30.10.2021

Hei kaikille kelkkailijoille!!

Olemme tehneet uudistuksia melkoisesti reitteihin ja niitä on käyty merkkaamassa talkoilla melkoisesti. Uusia merkkejä on laitettu Keuruu-Haapamäki välille noin 70 kpl, joten ei pitäisi olla enää vaikeata suunnistaa perille. Multia-Pylkönmäki väli on Vesurin toimesta saatu päätökseen ja loppu merkintöjä vaille valmis.

Tälle talvelle odotetaankin kovia kelkkailija määriä ja toiveissa olisi kasvava jäsen määrä täällä Keski-Suomen alueella. Järvi osuuksia näillä näkymin pyritään vähentämään uusilla reitellä,joka taas kasvattaa ajokauttamme pidemmäksi.

Toivotaan että saamme hyvä lumisen talven vaan ja turvallisia ajoja.

10.11.2021

Kelkkakauden avajaiset järjestetään 20.11.2021 klo 18:00 alkaen Seuran tiloissa vanhankylän niemessä.Jäsenet tervetuloa sankoin joukoin.Samalla pidetään syys/vuosikokous jäsenten ja hallituksen välinen.

 

10.01.2022

Kelkkauria on nyt uusittu Kelkkareitit.fi sivustolle ja nyt kannattaa käydä kurkkaamassa uusien urien paikkoja,jotta saataisiin nämä ns väärinkäsitykset kuriin. Karttaa yritän päivittää mahdollisimman nopealla aikataululla,joten muutoksetkin luulisi tulevan melko nopeasti

Yst.Terv Läntk-Smk puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Previous article

Tonttumäki