Uutiset

Kelkka kausi rupeaa olemaan käsillä ja kohta alamme hoitamaan reittejä lanaamalla ja pohjaamalla. Vielä ei kannata leikkiä uhka rohkeaa,koska tarkkaa jäätietoa ei ole paikallisillakaan. Infoon lisätään tiedotteita sitä mukaan,mitkä reitit ovat ajettavassa kunnossa ja milloin myös reittien  pohjaukset ovat käynnissä.Mikäli kaikki menee suunnitellusti,niin 15.12-17.12 olisi tarkoitus lähteä reitit pohjaamaan.Toivonkin ,että vaikka reitit on lanattu ja pohjattu,että niiden annettaisiin olla hetki sellaisenaa,jotta saadaan pojat siihen kuntoon että niitä on jatkossa helppo hoitaa.

Hyvää alkanutta kelkka kautta kaikille ja toivotaan,että talvesta tulee kelkkailun kannalta hyvä ja yhteishenki reitillä säilyy 🙂

18.11.2023

Tuolla päivämäärällä pidettiin kelkka kerhomme kokous,jossa päätimme alentaa jäsenmaksua 80e ja samaan aikaan julistettiin kelkka kausi avatuksi, Toivomme tältä talvelta enemmän kun vime kaudelta jäseniä,sekä toivotamme myös uudet jäsenet tervetulleiksi. Uusista tarroista yms sen verran,että saamme mitä luultavammin ne jo 30.11 meille,joten maksua ja voi ruveta sen jälkeen maksamaan ja luvan maksaneet saavat tarran sitä mukaan.Muistuttasin,että myös valvontaa lisätään reiteillä. Hanke,joka meillä on käynnissä on edistynyt heikonlaisesti,koska talkoolaisia ei ole ollut kuluneelle kesälle tai syksylle tarpeeksi. Olemme kumminin pienellä porukalla saaneet tehtyä hanketta hyvin ja merkkauksia on suoritettu. Toivotan Kelkkailijoille turvallisia kilometreijä tälle tarlvelle ja pidetään yhteishenki hyvänä urilla.

14.02.2023

Tälle vuodelle on tehty kaluston hankintaa ja jälki on sen mukainenkin. Vesurin toimesta pystyimme pitkän haaveen toimesta toteuttamaan tämän ja toivommekin että ensitalvesta tulisi sellainen,että pääsisimme oikeasti tekemään hyvät reitit jokapuolelle jolloin kelkkailijoiden olisi turvallista ja hyvä ajaa reiteillämme.Keuruu-Haapamäki lanausta suorittamasssa

30.10.2021

Hei kaikille kelkkailijoille!!

Olemme tehneet uudistuksia melkoisesti reitteihin ja niitä on käyty merkkaamassa talkoilla melkoisesti. Uusia merkkejä on laitettu Keuruu-Haapamäki välille noin 70 kpl, joten ei pitäisi olla enää vaikeata suunnistaa perille. Multia-Pylkönmäki väli on Vesurin toimesta saatu päätökseen ja loppu merkintöjä vaille valmis.

Tälle talvelle odotetaankin kovia kelkkailija määriä ja toiveissa olisi kasvava jäsen määrä täällä Keski-Suomen alueella. Järvi osuuksia näillä näkymin pyritään vähentämään uusilla reitellä,joka taas kasvattaa ajokauttamme pidemmäksi.

Toivotaan että saamme hyvä lumisen talven vaan ja turvallisia ajoja.

10.11.2021

Kelkkakauden avajaiset järjestetään 20.11.2021 klo 18:00 alkaen Seuran tiloissa vanhankylän niemessä.Jäsenet tervetuloa sankoin joukoin.Samalla pidetään syys/vuosikokous jäsenten ja hallituksen välinen.

10.01.2022

Kelkkauria on nyt uusittu Kelkkareitit.fi sivustolle ja nyt kannattaa käydä kurkkaamassa uusien urien paikkoja,jotta saataisiin nämä ns väärinkäsitykset kuriin. Karttaa yritän päivittää mahdollisimman nopealla aikataululla,joten muutoksetkin luulisi tulevan melko nopeasti

Yst.Terv Läntk-Smk puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Previous article

Tonttumäki